Het bestuur

Op deze pagina leer je het bestuur dat zich achter het SCALA toneel bevindt kennen. Óók zul je hier de vacatures vinden als er gezocht wordt naar een nieuw bestuurslid of commissie!

Over ons bestuur

Het bestuur van SCALA bestaat uit Bedrijfskunde studenten die als geen ander weten waar je tegen aan kunt lopen als student. Natuurlijk is er je Studie Loopbaan Coach en zijn er genoeg docenten aan wie je je vragen kunt stellen. Maar de leden van ons bestuur doorlopen dezelfde studie als jij en weten pas echt hoe het als bedrijfskundestudent binnen de Hogeschool is. Je kunt onze bestuursleden dus altijd om raad vragen.

Wij zijn het 5e bestuur van SCALA, sinds corona het land is ingeslagen is de activiteit van SCALA enorm ingeperkt. Nu wij als studievereniging weer vrij spel hebben om activiteiten te organiseren komen wij graag in actie! Wij willen de HRBS Bedrijfskunde studenten samenbrengen, een leuke tijd en een duwtje in de rug geven tijdens het studeren.

Het 5e bestuur van studievereniging SCALA

Hier zal elk Bestuurslid zijn functie benoemen en zichzelf voorstellen:

Zuraina Debidien

Voorzitter

voorzitter@studievereniging-scala.nl

In december 2020 kwam ik voor het eerst in het bestuur van SCALA terecht. Ik heb het stokje overgenomen van het oude bestuur, en ben uiteindelijk de voorzitter geworden van SCALA. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het leiden van de wekelijkse vergaderingen. Daarnaast vertegenwoordig ik SCALA zowel binnen als buiten de hogeschool. In mijn vrije tijd kan je mij vinden op een terrasje of in de gym. Ook vind ik het leuk om de hotspots van Rotterdam te ontdekken. Voor mij biedt SCALA een onvergetelijke studententijd en zekerheid na mijn studie. Het is belangrijk om begeleiding te krijgen gedurende je stageperiode, je minor en voorbereiding na de opleiding. Gelukkig is SCALA er om jou raad en advies te geven.

info@studievereniging-scala.nl

Hoi! Mijn naam is Zuzanna, ik ben 22 jaar oud en 3de jaars student bedrijfskunde. Sinds begin van 2022 maak ik deel uit van het bestuur van SCALA, hierbij vervul ik de rol van secretaris penningmeester. Naast mij rol binnen SCALA ben ik zeker niet vies van een feestje en drankje. Ik ben een sociaal persoon en breng graag tijd door met mijn familie en vrienden maar ook ben ik te vinden in de sportschool waar ik graag mijn hoofd leegmaak na een drukke dag. SCALA is voor mij een unieke uitdaging dat een mooie studententijd biedt en mij uitdaagt om alles uit mijzelf te halen en tegelijkertijd plezier te hebben. Heb jij vragen of ideeën over SCALA stel deze gerust via de mail of spreek me aan op de gangen van de Hogeschool en dan hoop ik je snel te zin bij een van onze netwerkbijeenkomsten.

 

Zuzanna Grzonka

Secretaris penningmeester

Nabras Haji Muhamad

Algemeen bestuurder 

Sinds 2019 studeer ik Bedrijfskunde wat eind volgend jaar afgerond zal worden aan de Hogeschool Rotterdam. Bedrijfskunde is een studie waar je tot bedrijfsadviseur en/of bedrijfsmanager wordt opgeleid. De denkwijze in het bewerkstellen van strategische, tactische en operationele doelstellingen is bepalend voor succes, althans dat denkt men.

Ik geloof er heilig in dat los van de noodzakelijke vereisten er een flink portie mens komt kijken. Het kunnen omgaan. Waar anders combineer ik dit met mijn studie en privé dan bij SCALA.

Over mijzelf durf ik te zeggen dat ik iemand ben die zeer resultaatgericht is en een sterk inlevingsvermogen heeft. Daarbij komt kijken dat probleemoplossend denken iets is wat ik goed en met plezier doe. Deze kwaliteiten komen mede voort uit mijn ervaring in het verleden waarin ik leiding heb kunnen geven in AH, sales heb gedaan, een adviserende rol heb gehad binnen het bankwezen en de eerste helft van dit jaar ondersteunende taken heb kunnen verrichten voor de CEO en Vice President of Sales van een software start-up.

Momenteel ben ik Customer Care Officer bij HILTI en algemeen bestuurslid van SCALA, In mijn vrije tijd boks en fitness ik graag met af en toe een lekker middagje op ’t terras.

 

voorzitter@studievereniging-scala.nl

Hallo allemaal! Ik ben Ot, 20 jaar en zit nu in het 3e jaar bedrijfskunde. In mijn vrije tijd fitness ik 5 tot 6x in de week en zit ik in een voetbal vrienden team. Daarnaast ben ik overigens vaak genoeg in de kroeg te vinden! Ik ben in 2022 begonnen bij SCALA. Mijn doel voor SCALA is om er weer een levendige studievereniging van te maken waar het niet alleen gezellig is maar welke je ook echt een trede verder de toekomst inbrengt.

Ot Combee

Marketing & activiteiten