Het bestuur verricht... en verantwoordelijk...

Beschrijving wat er op deze pagina wordt weergeven.

Over ons bestuur

Sed porttitor lectus nibh. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Donec sollicitudin molestie malesuada. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.

Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Sed porttitor lectus nibh. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Donec sollicitudin molestie malesuada.

Het 4e bestuur der studievereniging SCALA

voorzitter@studievereniging-scala.nl

Ik ben Job, 21 jaar en de voorzitter van Studievereniging Scala. Dit jaar ben ik begonnen aan het derde jaar bedrijfskunde aan de HRBS. In mijn vrije tijd houd ik van veel gezelligheid en van sporten. Ik boks en ik voetbal een keer in de week. Samen met 5 vrienden woon ik vlak bij Blaak in Rotterdam. Zelf ben ik ook regelmatig ’s avonds in de stad te vinden met mijn huisgenoten en/of andere vrienden. Als doel voor Scala heb ik mijzelf gesteld dat wij meer naamsbekendheid willen en meer active leden moeten kriigen. Dit wil ik bereiken door middel van een active houding vanuit Scala. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kan je een mail sturen of je kan mij altijd aanspreken als je mij tegenkomt.

voorzitter@studievereniging-scala.nl

Weergave van het bestuur d.m.v. een video